Ζωγραφισμένα πάνινα

Love My Pet

Μουσούδες, πατουσάκια και όλα αυτά που σχετίζονται με την τετράποδη οικογένεια. Εμείς χρειαζόμαστε από εσάς δυο πράγματα: τη φωτογραφία στην οποία θα βασίσουμε το πορτραίτο και μια φωτογραφία μετά, με τη φάτσα δίπλα στα παπούτσια (δείτε τι εννοούμε στη σελίδα μας στο Facebook).

Dreamworld

Cartoons, με την αθώα ή την όχι τόσο αθώα μορφή τους. Μας έχετε ζητήσει τη Χιονάτη να κρατάει χειροβομβίδα, το Mickey Mouse να κάνει χειρονομίες αλλά και τον Peter Pan να είναι… ο Peter Pan. Όπως και να το θέλετε, εμείς θα το φτιάξουμε!

Faces

Σιλουέτες και πρόσωπα ή αλλιώς, οι προσωπικοί μας ήρωες. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, ζωγράφοι, η Μόνα Λίζα που βαρέθηκε στο μουσείο. Φαντασία να έχουμε και τα πρόσωπα δεν τελειώνουν!

Tattoos

Tο tattoo που μόλις κάνατε και δε το χορταίνετε, το tattoo που σκέφτεστε να κάνετε και θέλετε λίγο να εξοικειωθείτε με την ιδέα ή το tattoo που δε θα κάνετε γιατί φοβάστε τις βελόνες. Σε κάθε περίπτωση, η δική μας εκδοχή είναι εξίσου cool και δε πονάει!

Περιμένουμε την ιδέα σας!

Μπείτε στο eshop μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε ό,τι φαντάζεστε. Εσείς βάζετε την ιδέα κι εμείς την τέχνη μας. Αυτό θα πει art like you!